Felicia Elfqvist

Det var ju då den här tiden på året
Hej hej igen! 
 
Nu var det ju faktiskt ett tag sen det kom nått riktigt inlägg här! Förresten, vill bara säga att om det är lite "dålig svenska" ibland, som stavfel och liknande så är det för att jag bodde i Oslo 3 år och flyttade tillbaka till Sverige nu i sommar. Pratar flytande norska, och eftersom jag nästan bara skrev och pratade svenska så ställde min hjärna HELT om sig, så tänker fortfarande ofta på norska, så spårket blir ibland lite konstigt. Gör mitt bästa!  
 
Eftersom att min vecka inte har vart speciell på nått sätt så frågar jag er istället, vad har ni hunnit med att göra hittils den här veckan??  Jag har bara vart i skolan, typ. Och vi har inte gjort nått jätte speciellt. Nu sitter jag i sängen och skriver det här inlägget med feberfrossa, är så otroligt kall.. 
 
Var i skolan på förmiddagen idag, men efter lunch klarade jag inte mer för mådde inte bra. Så, tog tämpen och var nere på 35,7. Inte så farligt, men min kropp är iskall! Folk som känt på mina händer idag har reagerat på att jag är så otroligt kall, och jag säger bara "jag vet, jag fryser onormalt mycket just nu.". Sitter inpackad i ett täcke, ett överkast och 2 filtar, jag fryser fortfarande... Har också ont i magen på nått konstigt sätt, illamående, huvudvärk och halsont. Känns som en riktigt jobbig förkylning eller nått sånt.. USCH! Om det är nån annan som är sjuk precis som jag, får ni verkligen KRYA PÅ ER!!! <3 
 
Jag är så trött, så har inte så jätte mycket att skriva. Det är jobbigt för mitt huvud att sitta framför en lysande skärm, och framför allt är det jobbigt när hjärnan typ sover, haha! 
 
Känner hur mycket jag saknar Kreta när jag är så här kall, för där var det otroligt varmt och skönt när vi var där i sommar. Jag föredrar värme! Fast samtidigt älskar jag SNÖ, ocg snöskoter! Så jag brukar sitta och tänka om snön bara inte behövde smälta när det är varmt. För då kunde jag ju solat mig i bikini, samtidigt som jag åker fort på min skoter! Herregud, det hade då vart nått det! Man får ju iallfall fantisera. ;) 
 
Slänger in några bilder från kreta, vi tar en sånn där typiskt instagram trend, "TB kreta 2017" . 
 
 
SAKNAR! <3 
 
 
Har inte så jätte mycket mer att säga, för jag märker att det är dags att lägga sig igen! 
 
Kram på er! <3