Felicia Elfqvist

Planen för veckan som kommer!
HALLIHALLÅ!

Jag hoppas verkligen att ni alla har haft en riktigt bra helg. Min helg har varit slapp, men det är skönt å bara slappa en helg med familjen ibland också. Bäst att vila så att magen inte blir värre... 
Ville bara berätta lite vad veckans inlägg kommer handla om. 
 
Vecka 50 och 51 har jag praktik, så det här blir min sista vecka på praktik för sen är det jullov, någon som är ganska efterlängtat nu. Jag praktiserar på Älvdalens Hotell, har varit mest i restaurngen och serveringen, något jag tycker är kul! Så den här veckan kommer jag kort varje dag skriva lite om hur min dag på "jobbet varit", så för er som eventuellt ska ut i praktik så får ni lite inblick i hur det är att jobba på hotell och i restaurang och service. 
 
Eftersom mitt schema är lite jobbigt så kommer blir så HÄR! --> Jag jobbar kväll på tisdag och torsdag, jobbar till 22.30 och dagarna efter börjar jag kl 7, så därför hinner jag inte sätta mig ner och skriva efter jobbet dom två dagarna. Därför så kommer jag lägga ut inlägget om tisdag dirket efter jobbet på onsdag så att inlägget kommer ut mitt på dagen och samma på torsdag, så att inlägget kommer ut på dagen på fredagen. SÅ, onsdag och fredag kommer det att komma ut 2 inlägg på samma dag, men inte samma tid på dygnet, men jag kommer se till att ni tydligt kan se skillnaden på vilket inlägg som är vilken dag. 
 
Förra veckan kunde jag bara på praktiken 2 dagar av 5 för att min mage strejkade helt emot att jobba.. Jag får ju inte stressa och sånt när jag har magsåret, men sånt är svårt att komma undan när man jobbar hotell/restaurang, så vet inte hur smart det är, men jag får försökta göra mitt bästa! 
 
Ni får komma med förslag på vad för inlägg ni vill ska komma, eftersom det är till er jag skriver. Och som sagt, är det någon som vill kontakta mig så finns all information man behöver i förra inlägget. Jag skulle lagt in en länk till både Älvdalens Hotell och mitt förra inlägg, men som nämnt tidigare så GÅR DET INTE..!. Det blir inte en direktlänk utan bara VANLIG TEXT... blir så irriterad.. Försöker lösa det, men går segt.. Och har fortfarande inte hittat min kamera, den har försvunnit helt och hållet.. Så bilderna som kommer fram tills jag hittat den är med telefonen, det funkar, MEN jag vill ha det lite bättre så jag letar vidare! 
 
Ni alla får ha en jättebra vecka, och om det är nån annan som är lite sjuk som jag så vill jag bara säga KRYA PÅ DIG! 
 
Kram! <3