Felicia Elfqvist

Men HEJ IGEN!
 
 Hej hej, jag är typ tillbaka ju! ;) Har vart mycket sjuk och ber lite om ursäkt för att jag inte skrivit och bara lämtat er. 
 
Jag var på akuten i lördags eftersom att vårdcentralen typ glömde bort mig..... jaja.. Iallfall så har jag haft otroliga magsmärtor hela veckan som var, och smärtorna blev värre när jag försökte äta så jag ville inte äta. Har och haft feber i 3 veckor ca. Så, vi var där och tog blodprover och lite sånt, prata med läkare och så fick jag dricka något som var så in i h*lvete äckligt, och det skulle ju bedöva i magen, men det bedövade ju allt det rörde vid så hela mina mun, tunga, hals OCH mage var bedövat, hehe så visste inte om jag hade öppen eller stängd mun eller om tungan var utanför munnen haha! Eftersom att den fina drinken jag fick hjälpte så kom läkarna fram till att det var ett litet magsår eller inflammation i magen. Nu har ni iallafall grunden varför jag varit dålig på att blogga i det sista, MEN nu mår jag bättre så I'M BACK! 
 
Idag är det 15 december och bara nio dagar kvar till julafton. Granen här hemma är pyntad och nu går man ju bara och väntar på att dom här nio dagarna som är kvar ska gå fort så att det ska ligga massa fina julklappar i alla storlekar och former under granen. Vad har du önskat dig i julklapp iår? När jag får den frågan så vet jag inte helt vad jag ska svara för jag gillar inte att kräva saker av andra, så blir väl att man säger "Ja men pengar eller smink kanske.". Kanske tråkigt och basic, men jag vet inte helt vad jag ska säga. Eftersom det är nio dagar kvar till julafton så är det ju 16 dagar kvar till nyår. 16 dagar kvar av år 2017. Vad hände med tiden egentligen? Så här i sluten av året och går jag igenom alla minnen från 2017 i mitt huvud och tittar även på bilder från året. Är det bara jag som gör det här? Jag påminner mig själv om vilka människor som funnits med hela tiden, vilka som verkligen stått mig nära och fortfarande gör det. 
 
2017 har varit ett blandat år för mig. Har haft mina underbara och roliga stunder jag inte kommer glömma och även dom stunderna som har varit jobbiga som man helst vill glömma, men som man ofrivilligt måste komma ihåg. Jag försöker tänka att man inte ska gå in i ett nytt år men fjolårets problem, så 2017 problemen ska inte få följa med in i mitt 2018, det är därför jag tänker mycket på att det heter NYÅR, nytt år, nya möjligheter, nya människor, nya minnen och säkert nya strider. 
 
En av dom största striderna jag fick göra i år 2017 var nog när jag flyttade ifrån Oslo. Det att flytta ifrån allt det man byggt upp i 3 år, alla vänner var inte lätt. Jag kommer ihåg den dagen då faktiskt var dags att flytta. Alla mina bästa kompsiar kom hem till mig på morgonen. Jag skulle åka till Sverige kl 11, så alla var där kl 10. Att sitta där och äta frukost med ett smile på, var inte så lätt. När vi började lyfta ut alla mina saker och väskor i bilen så blev det liksom verkligt för mig, shit nu flyttar jag faktiskt.. Från att träffa mina ALLRA bästa kompisar jag någonsin har haft, till att träffa dom några få gånger per år.. Tanken på att inte ha dom nära, utan nej dom är i landet bredvid, FLERA mil bort.. Nästan lite så att jag fäller en tår nu nu när jag tänker tillbaka på den här dagen. Men iallfall, sen var det dags, stunden att säga hejdå.. Att gå runt å ge alla en sista kram och veta att jag inte kommer se dom på flera månader.. Jag kommmer ihåg hur mycket jag grät, hur förj*vligt det var, kändes verkligen som att "shit mitt liv går verkligen under idag" , det gjorde det såklart inte, men att lämna dom människorna som betyder mer än nått annat för mig, människorna man kan döda för, dom man har kämpat sig igenom svåra saker med och dom människorna som varje dag fick en att skratta så mycket att magmusklerna bara krampade. Det var inte lätt, och det är fortfarande inte lätt. Det går inte en dag utan att jag tänker på dom, saknar dom otroligt mycket. När den här kramrundan var klar och jag satte mig i bilen, stångde dörren. Mamma la i backen och min bästa killkompis springer efter bilen och slutar inte förens mamma kör ifrån han. Tittar i bakrutan och ser hur dom står där, vinkar och gråter. Bilfärden tog 4 timmar, och av dom fyra timmarna grät jag i 2 och en halv timme konstant.. Men den dagen, 18 augusti har gjort mig stark! Och jag mina kompisar är precis lika close, när vi träffades igen på höstlovet kändes det som att jag aldrig vart borta! <3 LOVE TO YOU GUYS <3 Har ni fått lov att lämna dom som betyder mest? Kram till alla er! 
 
Förresten, så fort jag är frisk i magen så börjar min rehabilitering på knät, för er som kommer ihåg så fick jag ännu en skada och det finnns även ett inlägg som jag länkar här under. Men om ni vill följa  mig och mitt liv på ett annat sätt så är det bara att adda mig på snap - fliisan och följa på instagram - @feliciaelfqvist
 
http://feliciaelfqvist.blogg.se/2017/november/skador-skador-skador.html
 
Jag hoppas det var en direkt länk nu, jag har problem med det när jag ska länka sidor, det blir inte en länk utan bara text, så man inte kan klicka sig direkt till sidan... jätte konstigt och irriterande, försöker förstå vad grejen är.. 
 
Den här helgen för mig blir bara att vila, så att magen inte blir värre! Får vi se om det kommer nått roligt inlägg eller liknande! Hoppas ni iallafall kan hitta på nått kul i helgen! 
 
Så jag önskar er alla en trevlig helg, glöm inte att det är 3. advent på söndag! Och bara för att göra det här ännu mer juligt, så slänger jag in en bild på mina fina hundar, 2 till vänster som vi fortfarande har och 2 till höger som är saknade, en i himmelen som en ängel och en hos en annan familj! <3 
 
KRAM! <3