Felicia Elfqvist

Ingen bra magkänsla...
Hallå. Förresten nu har jag löst det med att länka, så framöver kommer ni kunna trycka på alla länkar, nu fattas det bara att min mage slutar hata mig och att jag hittar kameran så är ju allt som det ska igen. 
 
Jag har verkligen inte haft nån bra magkänsla, kanske för att det finns ett sår där inne som gör skapligt ont kan jag ju säga. Det här såret har gjort att jag inte kunde jobba igår och inte idag heller, så därför kommer det inga praktik inlägg idag.. Det här såret ställer verkligen till det för mig.. Blir nästan arg, eller jag blir arg och frustrerad för jag är så himla trött på att vara sjuk, på att ha ont och på att inte ha orken att göra det jag vill. Att få lov att praktisere, samtidigt som man ska ta det lugnt? Går inte så bra ihop, två pusselbitar som inte matchar... Det är kanske ingen som riktigt tvingar mig att gå till "jobbet" varje dag, utan det är jag som känner det här MÅSTE hela tiden. Jag måste gå till jobbet/skolan, jag måste prestera, jag måste... måste... måste... Det handlar om press. Och man ska ibland bara lyssna på sig själv, skita i vad andra säger och även bara göra nån sak för sig själv och inte någon annan. Det här är något jag har väldigt svårt med, och det är nog definitivt en av grunderna att jag sitter här i sängen och knappt orkar skriva för att jag har det såret i magen.. Stress som kommit av den press man fått. Allt från press på skolan till press att göra en glimrande bra innebandy match. Som sagt PRESS. 
 
Det här ska inte bli ett långt inlägg, men om ni vill ha ett inlägg när jag pratar specifikt om stress, press, känna att man måste vilket leder till prestationsångest så gör jag absolut det, ni får ge mig några hint om ni vill det. 
 
Hoppas iallafall att ni får en fin onsdag, och ännu en gång till er som ligger hemma och är sjuka, KRYA PÅ ER! <3
 
Kram! <3