Felicia Elfqvist

Hej december!
Hallå igen!  Jag har inte haft så mycket tid att sätta mig ner och skriva den här veckan, och nu har jag även varit hemma från skolan två dagar för är sjuk. Är dock piggare idag än igår, vilket är väldigt skönt! :) 
 
Första december. Den här hösten gick otroligt fort, nästan lite för fort. Jag kommer knappt ihåg vad jag gjort i höst, hehe. Det har inte hänt så jätte mycket den här veckan, så jag har inte så mycket på hjärtat. Men, vill ju visa att jag inte glömt bort er! ;) Så, det här blir inget långt inlägg, men tro mig, det kommer att komma ganska många inlägg under kort tid framåt. Det kommer bland annat en julig sminkning snart, där det kommer stå mycket detaljerat om vilka prdukter jag använder och även vart DU kan få tag i dom. 
 
Men juste, det finns ju en rolig sak att berätta! Jag färgade håret i söndags. Mitt hår kändes väldigt tråkigt, så jag ville göra något roligt. Så nu är mitt hår LILA. Japp, det är en lila ombre. Har fortfarande min naturliga färg i botten och lite ner mot öronen, men resten är lila. Det är en väldigt varm lilafärg, så jag vill säga att det är en blanding av vinröd och lila. Jag är väldigt nöjd, men har redan nya planer för vad som ska hända med håret i framtiden! Jag färgade inte mitt hår för att få någon annas uppmärksamhet ocg bekräftelse, utan jag gjorde det för mig själv. Vill du ha förändring, gör det för dig själv! <3 Jag har ingen bra bild på håret, kan försöka gå ut å ta en imorgon och lägga upp en före & efter bild om det önskas! 
 
Hos mig är det massa snö, hur ser det ut hemma hos dig? Får du också njuta av vinterlandet? ;) 
 
Hoppas ni alla får en jätte mysig 1. december, glöm inte att det är Idol ikväll! 
 
Kram! <3