Felicia Elfqvist

Glädjespark!
Hej! Hoppas ni gilar att det kommer fler inlägg nu, så ni har nått att läsa! :) Vad har ni för er? Och vad har ni gjort idag?? 
 
Det här är nog den första dagen som jag inte sover bort hittils.. För igår somna jag tidigare och idag hade jag faktiskt ställt alarmet på 08.45. Min faster hade skickat iväg ett meddelande och slutade med att vi åkte till stallet och jag hjälpte henne och sen red jag hennes STORA häst Nasse! Väldigt bra start på dagen. Jag vet inte om jag berättat att jag rider, men jag gör det, har gjort det typ hela livet och älskar det! Padocken var inte skottad och jag kan ju säga er att det är mycket snö här i Mora. Så han fick jobba lite extra, trava genom 30 cm snö. Tror nog han tyckte det var kul, för när jag fattade galopp så drog han till med en lyckospark, alltså han sparkade bakut, men gick bra, han var ju glad så! <3 
Efter det var jag hos min faster och chillade. Kom nyss hem till mig igen och jag är VRÅLHUNGRIG, men är samtidigt för trött för att laga mat, men det löser vi. 
 
Jag ville bara berätta lite om min dag, så jag tycker att du ska berätta lite om din dag för mig! ;)  
 
Hoppas resten av torsdagen blir bra! 
 
KRAM! <3