Felicia Elfqvist

Det blev inte någon mer praktik..
Ni har ju säkert förstått vad det här inlägget handlar om när ni läst titeln... Det blev inte någon mer praktik.. Väldigt tråkigt, men med tanke på magen måste jag ta det lugnt och prioritera min egen hälsa, lyssna på MIN kropp. Sluta känna det här att jag måste, för det är nog en av grunderna att min mage mår som den mår. Så det kommer inga praktik inlägg alls, förutom det från måndag, där kanske ni fick lite inblick iallafall. 
 
Nu sitter jag hemma hos mormor i Älvdalen, vi myser med musik och hon gör svartvinbärsgelé. Det här med mig, mormor och musik, det är väldigt speciellt. Som ni kanske vet, så sjunger jag och spelar även några instrument, bland annat gitar. Vem är den människan som lärt mig och den människan som jag delar så mycket musikglädje med, jo just hon, min bästa mormor. Vi sjunger alltid tillsammans, och hon tar fram en röst i mig jag alltid blir lika överraskad att jag har! ;) "här kommer alla känslorna på en och samma gång". Hehe! Men så är det när man sjunger, håller på med musik eller bara gör det man älskar, man blir lätt känslosam.
Genom åren har vi skrattat, gråtit, blivit arga och massa när vi suttit med gitaren och sjungit.
Det är så underbart, speciellt med en SÅÅÅ underbar människa. 
 
På lördag, 23 december så ska jag ocg familj fira jul hos mormor. Jag tänkte göra ett inlägg med mitt klädval och sminkning och samma på julafton. Julafton blir nog mer GLAMOROUS än 23 dec, ska inte avslöja för mycket! 
 
Jag hoppas att ni får en mysig jul med familj och vänner, och även en mysig torsdags kväll! 
 
KRAM! <3