Felicia Elfqvist

Dagen efter dopparedan
Hej hej!! Nu är julafton över, kanske bara jag som tycker det är en lättelse, eller? 
 
Hur hade ni det igår på julafton och vad gjorde ni? Dela gärna med er av hur 24 december 2017 var för er! 
 
Jag skulle egentligen lagt ut sminkningen igår, men det blev lite stress och sånt som jag inte räknade med, så blev svårare gjort än sagt. Jag tänkte iallafall lägga ut en bild på outfiten, och jag kan bara kort nämna sminkningen. 
 
Här kommer klänningen. 
 
 
Jag ber om ursäkt för allt i bakgrunden. 
 
Jag valde att ha en ganska basic, svart klänning med spetsarmar och även spets längst ner, en av mina favoritklänningar! Håret lät jag bara torka och det blev som ni ser, stora lockar/vågor, här ser ni även hur hårfärgen ser ut nu, den har blivit mer åt det röda hållet, men är fortfarande nöjd. Ska nog lägga i en färg snart igen så att det går tillbaka till att vara mer lila. 
 
Fokuset jag hade när jag sminkade mig var att det skulle vara FULL GLAM! Så alltså, full coverage, contour och highlight to the GODS, en ganska dramatisk ögonlook med dramatisk fransar och på läpparna bara ett lätt, rosa glans för att inte ta fokuset från ögonen. Jag försökte knäppa bild på sminket, men ingen bild blev som den skulle...  
 
Ögonlooken: 
  • Som transition färg, en ljus varmbrun färg som jag tog över hela ögat så att alla andra skuggor skulle blenda fint ocg jämnt. 
  • Sen för att ge looken lite mörker så gick jag in med en mörkare varm brunfärg, som jag tog i crisen och den tog jag även lite över och under crisen. 
  • För att verkligen ge det ett en mer smokey look så tog jag en mörkburn skugga som nästan är svart och fokuserade den precis i crisen och även i ytre V:et,  the othercorner. 
  • Sen, för att jag skulle få lite mer glam och en "poping eye" , så tog jag en guld krämögonskugga och sen uppe på tog jag en Wet n Wild highlighter, kan ju säga att det var BLINDING TO THE GOOODS!! 
  • För att fullföra allt gjorde jag en liner med vinge och satte på ett par dramatiska fransar. 
Jag blev väldigt nöjd! 
 
 
Vad ska ni göra resten av julen? Och ni som har jullov/julledigt, vad ska ni göra? 
 
Ni får ha en riktigt fin måndag. 
 
KRAMIS! <3